La raó de la capçalera d’aquest bloc

La veritat és que la imatge d’encapçalament d’aquest bloc poca cosa té a veure amb el seu nom. Molts pensaran que simplement era la imatge que venia amb la plantilla o d’altres pensaran que és una imatge a l’atzar. Res més lluny de la meva intenció.

M’agraden els paisatges, em tranquil·litzen. Però n’hi ha dos que ho fan d’una forma més marcada: les muntanyes, sobretot les del Pirineu de Lleida, i les ciutats nocturnes, especialment Nova York. El primer dels paisatges és influència dels estius de la infantesa passats durant mesos a La Pobla de Segur, de la que en propers articles us parlaré. El segon no sé ben bé d’on l’he tret. Potser pel meu amor incondicional a la ciutat que m’ha vist néixer i créixer, Barcelona, o potser per la màgia que transmeten tantes llums que recorden els estels que, precisament per aquestes llums, no es poden veure a la ciutat. M’agrada imaginar els milers de coses que succeeixen al mateix temps en un lloc tan concentrat. La quantitat d’històries diferents que s’han viscut al llarg del dia i que de nit es comenten mentre es sopa o es mira la televisió. Històries divertides, històries tristes, històries avorrides i històries apassionants.

Potser és un sentiment que impregna els dos paisatges: la petitesa de l’ésser humà, fet que permet veure amb distància els problemes i mostrar que no sempre n’hi ha tants com sembla.

Nova York representa això, la màxima expressió de la petitesa de l’individu i bellesa d’un mar d’estels il·luminats per les llars. I quina millor forma de compartir-ho que amb una imatge del pont de Brooklyn ara que celebra el seu 125è aniversari?

Anuncis

One response to “La raó de la capçalera d’aquest bloc

  1. Crònica de la festa a casa del GERM ja!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s